©Viquel Automation 2016 | Webdesign Viquel Automation
Oplossingen/producten

NetserverOS
Zarafa
RetSoft
Hardware/software
Hosting
Verbindingen

Cloudcomputing

Collaboration Platform
Flexibele en robuuste Groupware server voor gebruik met Outlook, IMAP clients, Webmail en mobile devices. Zeer schaalbaar en high performance. Hét alternatief voor Exchange. Geschikt voor kleine en grote organisaties.
Niet iedere organisatie heeft dezelfde eisen aan support of performance. Daarom is de Zarafa server beschikbaar in verschillende versies;

ZCP Small Business Edition

De Small Business editie (voorheen 'Standard') is geschikt voor MKB organisaties die Zarafa in een single-server opstelling gebruiken.

ZCP Professional Edition
De professional editie is geschikt voor organisaties die geavanceerde features zoals BlackBerry Support, automatische updates en mogelijkheden voor high-availability set-ups wensen, gecombineerd met de zekerheid van officiele support vanuit Zarafa.

ZCP Enterprise Edition
De enterprise editie is gericht op organisaties die een geclusterde oplossing nodig hebben. De multi-server support kan worden gebruikt voor grote aantallen gebruikers, of voor het scheiden van mailboxen over verschillende geografische lokaties. De Enterprise Edition combineert de meest uitgebreide collaboration functies met de hoogst beschikbare supportniveaus vanuit Zarafa, in samenwerking met Campai.

ZCP Hosted
Hosted Zarafa is geschikt voor MKB organisaties die geen eigen (in-house) server willen of kunnen hebben. Bij Hosted Zarafa zitten de kosten voor hardware, licenties, updates en support in één vast maandbedrag.
ICT beheer & oplossingen