©Viquel Automation 2019 | Webdesign Viquel Automation
Oplossingen/producten

NetserverOS
Zarafa

Hardware/software
Hosting
Verbindingen

Cloudcomputing

NetserverOS is een krachtig en zeer compleet MKB-serverbesturingssysteem, gebaseerd op Linux, ontworpen voor organisaties tot 150 medewerkers, betrouwbaar, kostenefficiënt en vertrouwd door 1500 organisaties met ruim 30.000 gebruikers!
Extra modulles
NetserverOS is de perfecte centrale server voor ieder zakelijk bedrijfsnetwerk in het MKB. NetserverOS verbindt al de computers en printers in het netwerk en maakt het delen van bestanden makkelijk en veilig. Hij regelt al het e-mail- en internet- verkeer en geeft inzicht in wat er binnen een bedrijf gebeurt.
NetserverOS - De Linux Small Business Server
ICT beheer & oplossingen
De toch al rijke standaard functionaliteit van NetserverOS kan eenvoudig uitgebreid worden met extra functionele modules. Er verschijnen ook regelmatig nieuwe modules.
Zarafa Collaboration Platform
Zarafa is de nummer 1 Open Source vervanging voor Microsoft Exchange! Outlook gebruiken, agenda’s delen, webmail, online video vergaderen en pushmail voor mobiele telefoons.
VoIP centrale
Met het zogenaamde Voice-over-IP protocol (VoIP) is NetserverOS als digitale telefooncentrale te gebruiken. Tegen een zeer voordelig tarief kan wereldwijd gebeld worden met een hiervoor geschikt toestel. NetserverOS is leverbaar met een uitgebreid en te personaliseren telefoniepakket.
Versiebeheer (rsnapshot)
Is een geavanceerde back-up & recovery set-up van groot belang voor u? Met de versiebeheermodule kunt u meerdere (bijvoorbeeld ieder uur) snapshots van uw volledige file system bewaren. Gebruikers kunnen deze snapshots zelf benaderen en terugzetten als zij per ongeluk een bestand verwijderd hebben, of na een hardwarematig falen.
Offsite backup
Iedere nacht een volautomatische back-up van uw server naar een externe beveiligde locatie. Wat er ook gebeurt, uw data staan veilig. U kunt zelfs een bestand van weken geleden weer eenvoudig terughalen. De NetserverOS offsite back-up, zekerheid én gemak.
Terminal Server
Wilt u uw gebruikers in staat stellen om van buitenaf in te loggen op een centrale desktop? Activeer dan de Terminal Server optie.
24/7 monitoring
Is uptime en betrouwbaarheid belangrijk voor uw organisatie? Dan ontfermen onze systeembeheerders zich graag over uw server. In ons geavanceerde Network Operations Center (NOC) houden wij uw server(s) 24/7 in de gaten en springen wij preventief in waar nodig.
Hardware virtualisatie
Wilt u snel een Linux server, webserver of Windows applicatieserver opzetten? Dan kunt u de NetserverOS Hypervisor gebruiken (KVM). Hiermee zet u snel en eenvoudig een virtuele server op, op uw bestaande NetserverOS server.
Wilt u meer weten? Download de brochure of neem direct contact op: 024 - 6770671